Дріжджові булочки
Теплі, ніжні, з повітряною структурою, булочки на дріжджах — чудове частування для всієї родини та гостей. Неповторний аромат ще в процесі випікання наповнює дім затишком і радістю, створюючи приємну атмосферу тепла. Сам процес їхнього приготування приносить задоволення, а навчитися нескладно, оскільки існує безліч зрозумілих рецептів. Навіть якщо ви ніколи не працювали з дріжджовим тістом, не біда. У нашій добірці ви знайдете одразу десять рецептів, де не тільки дається докладна інструкція, а й усі кроки показані на фото. Тож приготувати пишні дріжджові булочки буде легко і просто.
Повітряні дріжджові булочки — покроковий рецепт
Структура булочок за цим рецептом дійсно виходить, як пух, вони солодкі в міру і дуже смачні! Готуються без яєць, тому підійдуть для тих, хто дотримується посту. Покроковий рецепт робить процес готування легким, з очікуванням відмінного результату.
Інгредієнти
- Борошно пшеничне: 600 г
- Дріжджі сухі: 7 г
- Цукровий пісок: 50 г
- Сіль для балансу: 10 г
- Вода тепла: 320 г
- Олія рослинна: 70 мл
Інструкція приготування
-
Змішуємо в мисці теплу воду з дріжджами, цукром, сіллю. Можна дати постояти в теплі для активації дріжджів або працювати відразу.
-
Борошно просіюємо, додаємо порціями в миску, щоразу перемішуючи. Наливаємо рослинну олію, розмішуємо.
-
Перекладаємо тісто на стіл, вимішуємо вручну протягом приблизно п’яти хвилин. Маса буде м’якою, еластичною, до рук не прилипає. Злегка промащуємо миску рослинною олією, перекладаємо тісто, накриваємо рушником. Залишаємо підходити приблизно на 1-1,5 години.
-
Тісто добре піднялося, воно надзвичайно повітряне. Розділяємо на 12 приблизно рівних частин. З кожного шматочка скачуємо кульку. Накриваємо харчовою плівкою хвилин на п’ять, за цей час тісто має «відпочити».
-
З кульки формуємо довгий джгут, потім зав’язуємо «вузликом», як на фото.
-
Застилаємо деко пергаментом, викладаємо заготовки на відстані одна від одної.
-
Залишаємо на півгодини в теплому місці, щоб булочки добре піднялися.
-
Потім ставимо в духовку, яку заздалегідь нагріваємо до 180 градусів. Випікаємо, поки не з’явиться рум’яна скоринка.
-
Робимо для булочок сироп, який надає апетитного блиску і покращує смак. Для цього змішуємо гарячу воду (50 г) з 2 ст. л. л. цукру. Змащуємо гарячі булочки сиропом. Дуже красиві, ніжні булочки неймовірно смачні з чаєм, молоком. Чи то сніданок, чи то частування до обіду, ці булочки завжди піднімуть настрій і створять приємну атмосферу в будь-який день.
Рецепт простих булочок із дріжджового тіста
Спробуйте приготувати тісто на дріжджах за цим рецептом, не пошкодуєте! Булочки мають приємну пористу структуру, вони помірно солодкі. Таке тісто з використанням молока підходить для різної випічки.
Для начинки підійде будь-який фруктовий або ягідний джем. Якщо він недостатньо густий, можна додати трохи крохмалю.
Список інгредієнтів:
- 750 г борошна;
- 1 ½ ч. л. дріжджів;
- сіль — 1 щіпка;
- вершкове масло — 100 г;
- тепле молоко — 450 мл;
- 100 г цукру;
- 1 яйце;
- ванільний цукор — 1 ч. л. л.;
- джем для начинки.
Для посипання:
- вершкове масло — 30 г;
- цукор — 2 стіл. л.;
- борошно — 3 стіл. л.
Для змащування:
- молоко — 1 стіл. л.;
- жовток — 1 шт.
Покрокове приготування:
- У тепле молоко кладемо дріжджі, розмішуємо. Борошно з’єднуємо з ванільним цукром, сіллю, звичайним цукром.
- Перемішуємо. Вбиваємо яйце, додаємо попередньо розтоплене вершкове масло. Наливаємо опару частинами, добре вимішуємо, спочатку ложкою, далі руками.
- Змащуємо іншу ємність рослинною олією, перекладаємо тісто. Закриваємо харчовою плівкою, на одну годину залишаємо для вистоювання.
- Коли тісто піднімається доверху плівки, приминаємо його. Відокремлюємо невеликі шматочки тіста, скачуємо в кульки. Розкладаємо заготовки на деку, застеленому папером для випічки.
- Будь-якою формочкою продавлюємо в центрі булочок заглиблення, які заповнюємо джемом. Залишаємо хвилин на тридцять. Жовток перемішуємо з 1 стіл. л. молока.
- Використовуючи пензлик, змащуємо цією сумішшю булочки. Відправляємо м’яке вершкове масло (30 г) у невелику мисочку.
- Додаємо 2 ст. л. цукру. л. цукру і 3 столових л. л. борошна, розтираємо в дрібну крихту. Посипаємо всю поверхню булочок, джем теж. Відправляємо в духовку запікатися на 15 хвилин. Температуру встановлюємо 190 градусів.
- У кожному шматочку відчувається неймовірна ніжність і насичений смак. Золотиста скоринка надає булочкам особливої чарівності, ароматний джем тане в роті разом із повітряним тістом.
Домашні дріжджові булочки з яблуками в духовці
Дивовижні булочки з надзвичайно ніжним, пишним тістом! Красива й ефектна форма приємно здивує родину. Чудово підходять такі булочки і для частування бажаних гостей.
Замість сухих дріжджів можна взяти пресовані в кількості 21 г. Вершкове масло допустимо замінити маргарином, але дуже хорошої якості. Сорт яблук необхідно вибирати твердий, інакше під час тушкування вони перетворяться на кашу.
Здобне тісто:
- 420-430 г пшеничного борошна;
- сухі дріжджі — 7 г;
- сіль — 1 щіпка;
- вершкове масло — 50 г;
- тепле молоко — 175 мл;
- цукор — 4 стіл. л.;
- 2 курячих яйця;
- ванільний цукор — 10 г (1 пакетик);
- рослинна олія — 1 стіл. л.
Начинка:
- яблука — 450 — 500 г;
- половина ч. л. кориці;
- цукор — 2 стіл. л.;
- кукурудзяний крохмаль — половина стіл. л.;
- вершкове масло — 50 г.
Покрокове приготування:
- Насамперед займаємося начинкою, щоб за час приготування тіста вона охолола. З яблук видаляємо серцевину, нарізаємо на невеликі кубики. Нагріваємо в сковорідці вершкове масло до утворення бульбашок. Кладемо цукор, ретельно розмішуємо, нагріваємо доти, доки не з’явиться легкий бурштиновий відтінок. Тепер викладаємо яблука, перемішуємо.
- Тушкуємо, постійно помішуючи, 10-15 хвилин, вогонь невеликий. Через 5 хвилин приправляємо корицею. Додаємо кукурудзяний крохмаль, який вбере зайву рідину (можна використовувати картопляний крохмаль). Коли начинка достатньо загусне, перекладаємо в іншу ємність, закриваємо харчовою плівкою «в контакт». Це допоможе уникнути підсихання яблук. Охолоджуємо до кімнатної температури. Готуємо тісто. Наливаємо в миску тепле молоко, додаємо 2 ч. л. цукру, дріжджі, насипаємо 3 ч. л. борошна. л. борошна.
- Опару добре розмішуємо, закриваємо харчовою плівкою, залишаємо підніматися. Це займе 10-15 хвилин. Додаємо ванільний цукор, решту звичайного цукру, 1 білок і 1 яйце цілком.
- Кладемо розм’якшене до кімнатної температури вершкове масло, дрібку солі. Перемішуємо вінчиком. Додаємо половину борошна, замішуємо за допомогою лопатки. Насипаємо ще 2 ст. л. борошна, вимішуємо вручну. Дивимося за консистенцією тіста, за необхідності всипаємо частину, що залишилася. Тісто в результаті має бути трохи липким.
- Щоб було зручніше вимішувати далі, підливаємо рослинну олію (1 стіл. л.). Перекладаємо тісто на робочу поверхню, замішуємо хвилин сім. Кладемо в миску, яку злегка змащуємо рослинною олією. Закриваємо плівкою, ставимо в тепле місце. Через 40 хвилин добре обминаємо тісто, що піднялося, знову — під плівку, залишаємо на 30 хвилин.
- Обминаємо тісто на столі, розділяємо на 8 частин. Скачуємо кожну в колобок, накриваємо плівкою і залишаємо для «відпочинку» на 10-15 хвилин. Присипаємо стіл, качалку та шматочок тіста борошном. Розкачуємо не надто тонко, формуючи прямокутник, періодично припилюємо борошном, якщо буде прилипати. 2-3 ч. л. начинки розподіляємо в середині прямокутника. З обох боків від начинки робимо надрізи, використовуємо кулінарний шпатель. Навхрест з’єднуємо смужки над начинкою, не натягуючи тісто. Плетемо косичку. З обох боків рулет, що вийшов, защипуємо, згортаємо у вигляді віночка.
- Перекладаємо заготовки на деко, накрите пергаментом, прикриваємо плівкою, залишаємо розстоюватися на 20-25 хвилин. Жовтком, змішаним з 1 стіл. л. води, змащуємо обережно булочки, що підійшли, обережно. Залишаємо на 5-7 хвилин, щоб жовток підсох. Випікаємо в духовці хвилин 20 при нагріванні 180 градусів.
- Неймовірно ніжні, з пористим тістом і ароматним яблучним наповненням булочки готові до подачі, щойно добре охолонуть. За такого способу формування булочок начинка не витікає, залишається всередині.
Рецепт дріжджових булочок зі згущеним молоком
У кожній булочці за цим рецептом таїться неймовірне поєднання ніжного тіста й ароматного згущеного молока. Чаювання з таким десертом перетворюється на справжню насолоду!
Чи знали ви, що гарбузовий суп-пюре може бути не лише смачним, але й корисним для вашого здоров’я? На сторінці https://yakyaroblu.online/sup-pjure-z-garbuza.html ви знайдете детальний рецепт, який допоможе вам приготувати цю страву без зайвих зусиль. Гарбуз містить антиоксиданти, які підтримують імунітет, а його низька калорійність робить його ідеальним вибором для тих, хто дбає про фігуру. Спробуйте — і ви зрозумієте, чому цей суп так полюбляють у всьому світі.
У цьому рецепті використовується не звичайне дріжджове тісто, а заварне. Для начинки можна використовувати мак, яблука, джем, навіть сир, головне, щоб маса була густою.
Список інгредієнтів:
- 700 г борошна + для посипання;
- 25 г пресованих дріжджів;
- половина ч. л. солі;
- 30 г (1 стіл. л.) вершкового масла;
- 250 мл кефіру;
- 120 г цукру;
- 1 яйце (велике);
- 500 г вареного згущеного молока;
- рослинну олію — 60 мл;
- 200 мл крутого окропу.
Покрокове приготування:
- Готуємо заварку для тіста. У мисці з’єднуємо 1 стіл. л. цукру з 2 ст. л. борошна. (беремо із загальної кількості). Вливаємо крутий окріп, інтенсивно перемішуємо вінчиком і розбиваючи грудочки. Заварена маса виглядає як клейстер.
- Наливаємо кефір, добре перемішуємо. Перевіряємо температуру суміші, якщо гаряча, охолоджуємо до теплої. І тільки тоді додаємо дріжджі, перемішуємо. Накриваємо миску рушником, залишаємо на 15 хвилин. Коли почався процес бродіння, додаємо олію, цукор, вбиваємо яйце. До однорідності розмішуємо вінчиком.
- Насипаємо просіяне борошно, спочатку одну третину від усієї кількості, перемішуємо. Потім ще третину, перемішуємо, на цьому етапі додаємо сіль. Коли вінчиком працювати стає незручно, для розмішування використовуємо ложку. Висипаємо решту борошна, розмішуємо, викладаємо на робочу поверхню. Вимішуємо вручну хвилин сім, по шматочках додаючи м’яке вершкове масло. Промащуємо миску рослинною олією, кладемо тісто. Залишаємо на 1,5-2 години в теплому місці, накривши плівкою і тканиною.
- Тісто збільшилося в об’ємі в 2 рази, його вага — 1 кг 400 г. Ділимо на частини вагою по 70 г, скачуємо з них кульки, виходить 20 шт. З кожної кульки формуємо коржик, приминаючи тісто руками.
- У серединку видавлюємо з кондитерського мішка варене згущене молоко у вигляді смужки. Закриваємо начинку тістом, защипуючи краї як у вареника. Деко застилаємо папером для випічки, кладемо булочки швом донизу. Залишаємо на 30-40 хвилин у теплому місці.
- Жовток перемішуємо з 2 стол. л. молока, змащуємо булочки. За бажанням присипаємо поверхню виробів насінням маку, кунжуту або очищеним насінням. Випікаємо за температури 180 градусів у духовці. Час випікання — 25 хвилин.
- Випічка має трохи охолонути на деку. Тільки потім перекладаємо на блюдо. Тісто надзвичайно ніжне і шарувате, начинка — ароматна і солодка.
Булочки-сердечка з цукром із дріжджового тіста
Ці плюшки, посипані цукром, багато хто пам’ятає з дитячих років. Здобні булочки у вигляді сердечок продавалися в кулінарії або в булочній. Спробуйте зробити домашній варіант такої випічки, яка напевно сподобається і дорослим, і дітям.
Список інгредієнтів:
- 450 г пшеничного борошна;
- 7 г сухих дріжджів;
- 1 щіпка солі;
- 70 г розтопленого вершкового масла в тісто;
- 60 г розтопленого вершкового масла для змащування булочок;
- 100 мл теплої води;
- 2 стіл. л. цукру в тісто;
- половина склянки цукру для посипання;
- 2 курячих яйця;
- 70 мл молока.
Покрокове приготування:
- Змішуємо в мисці теплу воду з дріжджами та цукром. Залишаємо, накривши рушником доти, доки не з’являться бульбашки на поверхні, значить, дріжджі «запрацювали». В іншому посуді з’єднуємо яйця з молоком, сіллю, розтопленим вершковим маслом. Розмішуємо, переливаємо в опару. Додаємо борошно, замішуємо тісто. Залишаємо підніматися (хвилин на 30). Обминаємо масу, розділяємо на 8 частин, розкачуємо у формі квадрата. Кожен квадратик промащуємо розтопленим вершковим маслом. Присипаємо рівномірно цукром, залишаючи трохи чистого тіста по краях для міцнішого скріплення.
- Скачуємо квадрат рулетиком, краї защипуємо і з’єднуємо разом, склавши рулет навпіл.
- Робимо надріз по центру з одного боку, але не до кінця. Розгортаємо, щоб вийшло сердечко. Форму для випічки покриваємо фольгою або пергаментом, розкладаємо заготовки.
- Даємо відстоятися хвилин 5-10. Відправляємо в духовку. Випікаємо 25 хвилин, духовка розігріта до 180 градусів. Щойно охолонуть трохи, одразу ж подаємо до чаю або просто так.
Дріжджові булочки-плюшки на молоці
За цим нескладним рецептом смачні домашні булочки-плюшки зможе приготувати господиня навіть із невеликим кулінарним досвідом. Детальний опис і покрокові фото допоможуть врахувати всі нюанси.
Список інгредієнтів:
- 4 склянки пшеничного борошна;
- 1 стіл. л. швидкодіючих сухих дріжджів;
- 2 ст. л. рослинної олії в тісто плюс для промащування пергаменту;
- 1,5 склянки теплого молока або теплої води (температура не більше 35-40 градусів);
- 1 стіл. л. цукру в тісто;
- половина склянки цукру для посипання булочок;
- 1 ч. л. солі для балансу смаків;
- 1 яйце (для змащування);
- 1,5 г (1 пакетик) ваніліну.
Покрокове приготування:
- У мисці змішуємо борошно з ваніліном, цукром, дріжджами, сіллю. Доливаємо теплу воду або молоко. Інтенсивно замішуємо, наприкінці додаємо олію, так тісто перестане липнути до рук. Вимішуємо кілька хвилин з рослинною олією, кладемо в миску, закриваємо рушником (або плівкою). Залишаємо на 1-1,5 години в теплому місці, не на протязі.
- За цей час маса стане вдвічі об’ємнішою, приминаємо, залишаємо ще на 30 хвилин. Дістаємо тісто з миски на стіл, вимішуємо трохи, скачуємо джгутом. Розрізаємо на невеликі шматочки, які скачуємо в кульки.
- Кульки розкачуємо в овальні коржі, щедро присипаємо цукром. Для кожного овалу використовуємо 1 ч. л. цукру з верхом. Можна використовувати суміш: кориця плюс цукор. Згортаємо рулетик, при цьому цукор має бути всередині. Згинаємо заготовку надвоє.
- До половини надрізаємо, кінчики сплющуємо. Розгортаємо як книжку і отримуємо красиве сердечко-плюшку. Розкладаємо булочки на деко з пергаментом, змащеним рослинною олією.
- Залишаємо розстоюватися хвилин на 15. Збиваємо яйце, змащуємо плюшки. Духовку нагріваємо до 200 градусів, відправляємо булочки на 15 хвилин випікатися. Для красивого блиску після можна змастити цукровим сиропом.
Ароматні булочки з корицею на дріжджах
Ніжне дріжджове тісто, ароматна кориця та золотиста скоринка — ось що робить цю випічку особливою. Саме ці булочки у більшості людей асоціюються з домашнім затишком. Жодних складнощів, тільки задоволення від готування і радість від частування близьких.
Список інгредієнтів:
- 450 г борошна пшеничного;
- 20 г пресованих дріжджів;
- 100 г вершкового масла;
- 200 мл молока;
- 160 г цукру;
- 2 яйця в тісто плюс 1 яйце для змащування;
- 1 ч. л. меленої кориці.
Покрокове приготування:
- Для опари змішуємо цукор (80 г) з теплим молоком, 100 г борошна і дріжджами. Залишаємо в теплому місці хвилин на 40, за цей час суміш збільшиться за об’ємом у 2 рази.
- Вбиваємо яйця, додаємо розтоплене вершкове масло (80 г). Масло не повинно бути гарячим. Розмішуємо.
- Вводимо порційно просіяне борошно. Замішуємо тісто, що має м’яку консистенцію, яке не повинно липнути до рук.
- Ставимо на одну годину для підйому в тепле місце. Змішуємо мелену корицю з цукровим піском (80 г).
- Робимо з тіста пласт, приблизна товщина половина сантиметра. Змащуємо розм’якшеним вершковим маслом, посипаємо сумішшю кориці та цукру. Формуємо рулет, нарізаємо невеликими шматочками, намагаючись робити їх однакового розміру.
- Розкладаємо заготовки на деко на відстані. Злегка збовтуємо яйце, обережно змащуємо поверхню тіста.
- Випікаємо в духовці. Час від 20 до 25 хвилин з температурою 180 градусів. Домашні булочки з корицею — справжнє диво, яке здатне перетворити буденні моменти на особливі та незабутні. Їхнє приготування — можливість створити атмосферу тепла, любові та смаку.
Як приготувати дріжджові булочки з маком
Беріть на озброєння дуже хороший рецепт чудової солодкої випічки з маком на основі дріжджового тіста. Булочки мають легкість, дивовижну ніжність і зберігають свою м’якість наступного дня. Однак, імовірно, від них на той час не залишиться й сліду — вони моментально зникають зі столу.
Список інгредієнтів:
- 500 г пшеничного борошна;
- 500 г макової начинки
- 2 ч. л. сухих дріжджів;
- 60 г вершкового масла;
- 250 мл молока;
- 5 стіл. л. цукру;
- 1 ч. л. солі;
- 2 курячих яйця;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- рослинна олія.
Покрокове приготування:
- Підігріваємо молоко до теплого стану. Наливаємо в миску, додаємо дріжджі, кладемо цукор. Вінчиком розмішуємо. Солимо, всипаємо ванільний цукор, вбиваємо яйця, збиваємо вінчиком.
- Борошно просіюємо, додаємо в миску кількома порціями, щоразу добре вимішуємо. Спочатку використовуємо ложку, потім місимо вручну, виклавши тісто на стіл. Додаємо розтоплене масло, протягом 10 хвилин вмішуємо. Миску промащуємо невеликою кількістю рослинної олії, відправляємо сюди тісто, даємо постояти протягом години.
- Розділяємо тісто на шматочки — 16 штук. Робимо з них кульки, розгортаємо в злегка подовжені коржі. На них розподіляємо макову начинку, загортаємо в рулетики. Розкладаємо їх на деку з папером для випічки. Залишаємо на півгодини, змащуємо жовтком. Тепер ставимо в духовку, яку раніше розігріли до 200 градусів. Випікаємо півгодини.
- Приємне чаювання зі смачними пишними булочками гарантовано. Насолоджуємося чудовою випічкою з чудовою начинкою!
Солодкі булочки на дріжджах
Просто неможливо пройти повз стіл, на якому лежать щойно спечені дріжджові булочки, і не спробувати їх. У випічки за цим рецептом апетитний запах, а самі плюшки гладкі та блискучі.
Список інгредієнтів:
- 350 г пшеничного борошна;
- 12 г свіжих дріжджів;
- 40 г вершкового масла;
- 150 г води;
- 100 г цукру;
- 0,5 г солі;
- 2 курячих яйця;
- 10 г маку.
Покрокове приготування:
- Підігріваємо воду для опари до температури 35 градусів. Кришимо у воду дріжджі, перемішуємо. Додаємо 1 стіл. л. цукру, перемішуємо.
- Кладемо 2 стіл. л. борошна, знову перемішуємо, залишаємо в теплі. Якщо через 15-20 хвилин з’являться бульбашки, значить, опара готова.
- Вбиваємо в опару куряче яйце, вливаємо розтоплене вершкове масло. До цього часу воно має вже трохи охолонути, інакше згорнеться. Перемішуємо.
- Насипаємо решту борошна і кладемо цукор. Замішуємо тісто, накриваємо миску кришкою, залишаємо. За 45-50 хвилин маса має добре піднятися.
- Розділяємо тісто на шматочки, робимо джгутики (довжина 8-9 см). Зав’язуємо їх вузликом, при цьому кінчики ховаємо, підвертаючи під низ. На відстані викладаємо на деко.
- Змащуємо обережно жовтком, присипаємо маком. Випікаємо в духовці хвилин 15-20. Оптимальна температура — 180 градусів. Пишним і рум’яним булочкам даємо трохи охолонути, приблизно 15-20 хвилин. Це найскладніше — дочекатися, коли вже можна розпочинати дегустацію апетитної випічки!
Здобні булочки з листкового дріжджового тіста
Булочки за наступним рецептом згортаються у вигляді круасанів. Вони виходять м’якими, дуже повітряними, подати їх можна навіть на сніданок. У цьому випадку рекомендується використовувати вже готове магазинне тісто — листкове на дріжджах.
Рецепт базовий, без начинки. За бажанням начиняти можна тим, що найбільше подобається: густим джемом, шоколадним кремом, вареним згущеним молоком і навіть сиром.
Список інгредієнтів:
- приблизно 320 г борошна;
- 12 г пресованих дріжджів або 4 г сухих;
- 20 г вершкового масла;
- 145 г молока;
- половина ч. л. солі;
- 40 г цукру;
- 1 яйце.
Додатково:
- 90 г вершкового масла для прошарку;
- 1 яйце для змащування заготовок.
Покрокове приготування:
- Підігріваємо молоко, розчиняємо в ньому дріжджі. Сюди ж кладемо сіль із цукром, вбиваємо яйце, перемішуємо. Насипаємо просіяне борошно, вимішуємо. Потім додаємо м’яке вершкове масло, замішуємо тісто з гладкою еластичною структурою. Ділимо на 9 частин, які скачуємо в кульки. Закриваємо плівкою, хвилин на 10-15 залишаємо. З кульок розкачуємо коржі круглого розміру, діаметр приблизно 18-20 см. Змащуємо всі коржі, крім останнього, вершковим маслом. Складаємо один на одного. Загортаємо харчовою плівкою, ставимо в морозилку на 30-40 хвилин. Посипаємо стіл і коржі борошном, розгортаємо одне коло великого діаметру в 40-42 см. Нарізаємо на сегменти (12 шт.), кінчик за допомогою качалки злегка прокочуємо.
- Згортаємо в рулетики, починаючи з широкого краю. Розкладаємо на застеленому пергаментом деку, прикриваємо плівкою, залишаємо підходити. Збиваємо 1 яйце, змащуємо поверхню заготовок за допомогою силіконового пензлика.
- Деко ставимо в духовку. Температура 190 градусів, час випікання — 15-17 хвилин, поки булочки не стануть рум’яними.
Деякі господині побоюються працювати з дріжджовим тістом, вважаючи його примхливим. Насправді все набагато простіше, варто лише тільки раз спробувати. Можете не сумніватися, за нашими рецептами з покроковими фото булочки точно вийдуть вдалими.