Лаваш із червоною рибою і плавленим сиром фото

Лаваш із червоною рибою і плавленим сиром фото буде викладено

Хочеться приготувати щось незвично, але немає часу і сил? В інтернеті безліч різних рецептів і багато з них стають улюбленими, тому що дуже прості в приготуванні без шкоди прекрасному смаку. Рулети з лаваша з червоною рибою належать саме до таких страв. Вони ніколи не залишаються поза увагою на святковому столі та легко складають конкуренцію будь-якій вишуканій закусці.

Рецепт: «Рулет із лаваша з лососем і сиром»

Для рецепта знадобиться:

  • Лаваш — 1 шт.
  • Будь-який сорт вершкового сиру (віолетте, фітучіні, маскарпроне, креметте, філадельфія) — 200гр.
  • Солоний лосось (горбуша, кета, сьомга та сьомга).т.п. Мені найбільше подобається чавича) — 300гр.
  • Помідор — 1шт.
  • Червоний солодкий перець — 1шт.
  • Кріп
  • Петрушка

Приготування страви:

Викладаємо лаваш на рівну поверхню і промащуємо його вершковим сиром по всій поверхні.

Готуємо начинку: Ріжемо помідори, товщина скибочки приблизно 2 мм. Ріжемо червону рибу, товщина скибочки 1-2мм. Солодкий перець нарізаємо подрібніше. Кришимо кріп і петрушку, бажано руками, часто ніж псує смак свіжої зелені.

Викладаємо начинку на лаваш, починаючи від нижнього краю. Чим «смуг» буде викладено, тим багатошаровішими вийдуть рулети. Особисто я обмежуюся 2-3 шарами.

Прибираємо заготовку в холодильник, приблизно на годину, для того що б страва могла просочитися. Після цього нарізаємо трубочку на рулети, 2-3 см завтовшки.

Рулет із лаваша з червоною рибою, не просто холодна закуска, це повноцінна страва, яку оцінять і діти, і дорослі. Не дарма на святковому столі, час їх перебування в тарілці триває лічені хвилини.

Рецепт: Рулет із лаваша «Кятрекоте (Quatre côtes)»

Багато хто думає, що рулети — це елементарна закуска, з якою впорається будь-який новачок. Цей рецепт доводить, що не всі вони такі прості і що б приготувати дану СТРАВУ, повозитися все-таки доведеться, але повірте гра варта свічок. Рецепт дещо змінений, русифікований (додано майонез, кріп і.т.п)

Для рецепта знадобиться:

  • Лаваш — 2 шт.
  • Сир (Фета, Сиртакі, Фетаки, Фетакса, або будь-який сорт плавленого сиру) — 150гр.
  • Будь-який сорт твердого сиру (Пармезан, Конте, Чеддер, Пекоріно, Емменталь тощо).) — 150гр.
  • Солоний лосось (горбуша, кета, сьомга та сьомга).т.п. Мені найбільше подобається чавича) — 300гр.
  • Варені яйця — 4шт.
  • Вершкове масло — 40гр.
  • Майонез
  • Часник, зелень (кріп, петрушка), зелена цибуля.
  • Кілька листів салату (для прикраси готової страви)

Приготування страви:

Червона риба нарізається на невеликі шматочки. Майте на увазі, що чим шматки більші, тим яскравіше буде виражений смак лосося.ч. якщо вона у Вас занадто солона, різати варто подрібніше.

Тремо на тертці твердий сир.

Окремо натираємо м’який або плавлений сир. У разі високої в’язкості сиру, можна дрібно порізати. Нарізаємо зелень. Дрібно нарізану зелену цибулю викладаємо на сковорідку і додаємо вершкове масло. Солимо і чекаємо, помішуючи, поки масло розтане. Кладемо в піалу 200-300 грам майонезу, додаємо тертий часник 2-3 часточки. Перемішуємо.

Варені яйця дрібно ріжемо, або натираємо на тертці.

На цьому приготування закінчено, починаємо викладати начинку шарами: 1й шар, половинку лаваша промазуємо майонезом по всій поверхні. Посипаємо тертим яйцем і цибулею. Якомога тугіше згортаємо лаваш у трубочку і залишаємо на потім.

2й шар, половинку лаваша промазуємо майонезом по всій поверхні. Посипаємо тертим твердим сиром, кропом і петрушкою. Кладемо на край лаваша, згорнутий 1й шар і закочуємо якомога щільніше.

3й шар, все ті ж майонез, петрушка, кріп. Поверх шматочки солоного лосося. Кладемо на край нашу попередню трубочку, закатуємо.

4й шар, майонез, зелень, що залишилася, рівномірно розподіляємо по поверхні. Посипаємо М’яким або плавленим сиром, загортаємо.

Рулет вийде значної товщини і просочиться не відразу. Для того, щоб усі інгредієнти добре просочилися соусом, потрібно прибрати нашу страву в холодильник на 1 годину. По закінченню якого, можна дістати рулет, обрізати пом’яті краї, і нарізати його на рівні шматочки 2,5-3 см.

Під час подачі на стіл, страву прикрашають листям салату, чері та оливками.

Рецепт: «Рулет із лаваша з лососем та огірком»

Лаваш із червоною рибою та плавленим сиром фото на стіл

Просто, швидко і смачно. Ось точний опис цієї страви. У рецепті немає нічого зайвого. Приготувати такі рулетики можна максимум за 20 хвилин, це якщо пити чай і базікати з друзями під час процесу.

Для рецепта знадобиться:

  • Солоний лосось — 200 гр.
  • Огірок — 1 шт.
  • Лаваш, майонез, зелень.

Приготування страви:

Режим червону рибу на шматочки товщиною приблизно 3 мм. Режим огірок соломкою. Беремо половину вірменського лаваша, промазуємо його майонезом по всій поверхні. Викладаємо шматочки червоної риби й огірок.

Щільно згортаємо в трубочку. Прибираємо заготовку в холодильник, для того що б начинка просочила лаваш. 30 хвилин буде достатньо. Дістаємо з холодильника, обрізаємо пом’яті краї, і нарізаємо трубочку на рівні рулети 2,5-3 см. Ось і все, читати статтю напевно довше, ніж готувати цей рецепт

Рецепт: «Рулет лаваш з лососем і крабовими паличками»

Цікавий рецепт, червона риба в поєднанні з часниковим соусом і крабовими паличками, дає дуже незвичайний м’який смак, водночас лимон додає кислинки, а перець — солодкості. Відчуття не описати, поки сам не спробуєш.

Для рецепта знадобиться:

  • Лаваш — 2 шт.
  • Майонез — 150 мл.
  • Упаковка крабових паличок — 1 уп.
  • Перець червоний солодкий -1 шт.
  • Лимон — половинка.
  • Листя салату 2-3 шт.
  • Риба червона — 200 гр.
  • Часник 2 часточки.

Приготування страви:

У цій страві важливо нарізати інгредієнти дуже тонко, щоб рулети не розвалювалися і жоден продукт сильно не виділявся із загальної смакової гами.

Дрібно ріжемо крабові палички, червону рибу і перець. Тепер необхідно зробити соус: Тертий або роздавлений часник додаємо в майонез, вичавлюємо половинку лимона з м’якоттю, додаємо перцю за смаком, перемішуємо. Додавати сіль не варто т.к. у страві присутня солона риба. 1й шар Беремо половинку вірменського лаваша, промащуємо соусом по всій поверхні. Викладаємо крабові палички і перець. Загортаємо лаваш у трубочку. Відкладаємо в сторону. 2й шар Беремо половинку вірменського лаваша, промащуємо соусом по всій поверхні. Викладаємо листя салату. На край лаваша кладемо 1ю трубочку і щільно загортаємо.

3й шар Беремо половинку вірменського лаваша, промазуємо соусом по всій поверхні. Викладаємо червону рибу, кладемо на край лаваша попередній згорток, загортаємо акуратно, але водночас щільно.

Отриманий рулет прибираємо на 1 годину в холодильник, даємо соусу гарненько просочити всю страву. Дістаємо з холодильника, обрізаємо пом’яті краї, і нарізаємо трубочку на рівні рулети 2,5-3 см.

Цей рулет припаде до смаку і дітям і дорослим, через насиченість усіма смаковими властивостями. А як красиво виглядають рулетики? Не забудьте прикрасити страву листям салату, часточкою лимона і свіжими овочами.

При підготовці статті використано матеріали з https://uznay.icu/.