Голубці з сиром
Якщо Ви хочете урізноманітнити своє домашнє меню, то обов’язково варто спробувати приготувати незвичайні та дуже смачні голубці з сиром у мультиварці.
На перший погляд, поєднання капусти і сиру здається абсолютно неймовірним, однак, це лише на перший погляд. Ця страва виходить неймовірно смачною. А також це не тільки ніжна, але ще й дієтична страва. Мед і горіхи надають пікантності та підвищують користь голубців із сиром.
Рецепт голубців із сиром у мультиварці
Інгредієнти для приготування:
- Качан капусти
- Сир — 500 гр.
- Жовток — 1 шт.
- Часник — 2 зубчики
- Волоський горіх — 30 гр.
- Сметана — 250 мл
- Рослинна олія
- Мед — 1 ч. л.л
- Сіль морська
Як приготувати голубці з сиром у мультиварці
Попередньо потрібно підготувати капусту. Нагріти воду в мультиварці з виставленою температурою 100 градусів або у звичайній каструлі на газу, додати туди трохи солі.
Видалити качан і опустити капусту в каструлю (вода повинна закривати весь качан). Варити 9-11 хвилин, потім капусту дістати і дати охолонути, після цього розділити на листя. Качан капусти бажано вибирати неушкоджений і не дуже щільний.
Зимові вечори вимагають ситних рішень – як у рецепті за https://yamamashka.shop/tushkovana-kapusta-z-m-jasom-u-multivarci.html. Тушкована капуста з м’ясом у мультиварці нагадує традиційні європейські рагу, але з українським акцентом. Використання різних видів м’яса дозволяє експериментувати: від телятини до кролика. Страва ідеально комбінується з чорним хлібом або свіжими коржиками.
Приготування начинки.
Щоб начинка вийшла ніжнішою, сир можна пропустити через м’ясорубку або через сито.
Подрібнити будь-яким зручним способом волоські горіхи та часник. Жовток відокремити від білка. У приготовленій ємності змішати сир, горіхи, часник, яєчний жовток, мед, сіль, олію.
Тепер самі голубці.
На середину капустяного листя покласти ложку начинки і загорнути конвертом.
На мультиварці встановити програму «Смаження» і 10 хвилин часу. У чашу мультиварки налити трохи рафінованої олії та укласти голубці.
Кришку мультиварки відкрити під час обсмажування. Запустити процес обсмажування. 5 хвилин — на один бік голубців, 5 хвилин — на інший.
Після цього всі підрум’янені голубці знову помістити в мультиварку, додати сметану.
Встановити необхідний режим для тушкування (наприклад «мультиповар»), кількість градусів — 110 і час — 15 хвилин. Запустити тушкування.
Готову страву подаємо гаряченькою, а вам Смачного!