Соковита куряча грудка з картоплею в мультиварці
Куряча грудка по повному праву вважається одним із найкорисніших, дієтичних видів м’яса. Однак під час приготування вона часто виходить сухуватою. Але є способи зробити її по-справжньому смачною! Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати дуже смачну і соковиту курячу грудку з картоплею на пару в мультиварці.
Готувати ми її будемо в рукаві для запікання, це дасть змогу максимально зберегти всі її соки. Овочі, які ми туди додамо, наситять нашу курочку ароматом і вітамінами, а спеції, які ви можете вибрати на свій смак, зроблять страву неповторною.
Одночасно з курячою грудкою зваримо і картоплю, отримавши страву-дует: друге і гарнір приготуються одночасно!
Рецепт соковитої курячої грудки на пару в мультиварці
Інгредієнти:
- Куряча грудка — одна штучка
- Морквина — одна штучка
- Часник — п’ять зубчиків
- Сіль або дві столові ложки соєвого соусу
- Куркума, паприка, чорний мелений перець — по дрібці
Хочете спробувати щось нове? Сливовий пиріг – це ідеальний вибір. Детальний рецепт знаходиться на https://svashka.top/slivovij-pirig-u-multivarci.html, де ви знайдете всі необхідні кроки для ідеального результату.
Як приготувати курячу грудку в мультиварці на пару
Почистимо і поріжемо кружальцями морквину. Почистимо часник і поріжемо на половинки. Курку обваляємо в спеціях і натремо сіллю. Замість солі можна використовувати соєвий соус, він і так солоний.
Складаємо курячу грудку в рукав для запікання, обкладаємо її з усіх боків морквою і часником.
Для гарніру я одночасно з курячою грудкою відварила картоплю. Очищаємо картоплю, ріжемо половинками і складаємо в мультиварку. Заливаємо водою, кладемо столову ложку солі та лавровий лист. Можна кинути кілька горошин чорного перцю.
Зверху встановлюємо кошик і складаємо туди курку. Вмикаємо режим «варіння на пару» на 50 хвилин.
Соковита куряча грудка з картоплею в мультиварці на пару готова. Викладаємо на тарілку.
Посипаємо подрібненим кропом і подаємо до столу. Смачного!