Кабачковий суп із вівсяними пластівцями в мультиварці
Супи, приготовані з м’яса, овочів і круп, посідають особливе місце серед перших страв. Вони поєднують у собі наваристість, яку дає м’ясо, велику кількість вітамінів завдяки овочам, і ситність, яку забезпечує крупа. Ось рецепт однієї з таких страв — супу з кабачків з вівсяними пластівцями в мультиварці.
Звісно, окрім кабачків ми додамо в наш супчик й інші овочі: цибулю та моркву, без яких взагалі важко уявити будь-яку першу страву, а також картопельку. М’ясо ж можна взяти будь-яке, на ваш смак: хоч яловичину, хоч свинину, хоч курку. Хочете супець наваристіший — покладіть жирну свинину, а дієтичний — використовуйте куряче філе. Я ж віддала перевагу золотій середині та приготувала в мультиварці вівсяний суп із кабачками та яловичиною.
Вийшло дуже смачно, ситно і не надто калорійно. Спробуйте, не пошкодуєте!
Продукти для приготування
- Яловичина 450 грамів
- 4 бульби картоплі
- 1 морква
- 1 цибулина
- Кабачок 2-3 штуки невеликого розміру
- Вівсяні пластівці — 1 мульти склянка
- Сіль — 1 десертна ложка
- 2 літри води
Шукаєте натхнення для приготування м’ясних страв? Тоді вам точно варто спробувати цей рецепт: https://tvoyakishenka.shop/jalovichina-tushkovana-v-multivarci-z-ovochami.html. Телятина з овочами, тушкована в мультиварці, — це не тільки смачно, а й корисно. М’ясо довго томиться у власному соку, що робить його неймовірно ніжним. А овочі додають страві яскравості та вітамінів. Це ідеальний варіант для тих, хто піклується про своє здоров’я.
Як зварити вівсяний суп із кабачків у мультиварці
Промиємо яловичину і поріжемо невеликими шматочками. Складаємо в каструльку.
Вмикаємо режим випічка і готуємо м’ясо протягом 20 хвилин.
А в цей час почистимо овочі, нашаткуємо цибулю і поріжемо моркву кружальцями або півколом. Висипаємо морквину з цибулею в чашу й обсмажуємо ще протягом 10 хвилин. Готуємо без олії.
Очистимо і поріжемо кубиками кабачки, закладаємо в мультиварку.
Сюди ж складаємо почищену і порізану кубиками картоплю.
Додаємо сіль і наливаємо воду.
Вмикаємо режим випічка на 40 хвилин. Можна готувати в більш щадному режимі тушкування, протягом однієї години.
За 15 хвилин до готовності відкриваємо кришку і додаємо вівсяні пластівці. Я взяла геркулесові, хоч і трохи довше готуються, але вони є більш корисними.
Вівсяний суп із кабачків у мультиварці приготувався, розливаємо по тарілках і можна обідати. Смачного!
Вийшов корисний і дієтичний суп, яким можна нагодувати всю сім’ю, включно з маленькими дітьми.
Пропоную також відео рецепт приготування вівсяного супу з кабачками в мультиварці.