Підсумкова фотографія рецепта приготування перепелів. Перепелів готували без усіляких наворотів — тушки просто натерли часником, сіллю і перцем, і засмажили на сковороді. Зображені на фотографії смажені перепілки подавалися із зеленим горошком. Залишилися одні лише спогади про те, які вони вийшли смачними!
Інгредієнти
- Перепела — 2 шт.
- Ріпчаста цибуля — 1 шт.
- Оливкова або рослинна олія — 30 гр.
- Вершкове масло — 1 столова ложка
- Часник — 4 зубчики
- Сіль, чорний мелений перець

Простий рецепт приготування перепелів. Беремо перепілки, натираємо їх рослинною олією, сіллю, перцем і часником, потім смажимо на сковорідці до красивої рум’яної скоринки, після чого смажені перепілки тушкуються під кришкою з цибулею.

Тушки перепелів акуратно, але дуже ретельно обпалюємо газовим пальником, так, щоб не пропалити ніжну і тонку шкіру,

Нарізаємо тушки перепелів на дві частини по хребту,

Наливаємо трохи оливкової та рослинної олії,

Розмішуємо в ньому одну чайну ложку солі та чорного перцю за смаком, /p>

Заливаємо перепелів олією із сіллю та перцем, /p>

Якщо ви любите експериментувати, варто звернути увагу на незвичайні комбінації з https://kiskin.shop/jake-mjaso-obirati-dlja-frikadelok-shhob-voni.html, наприклад, фрикадельки з додаванням грибів, сиру або навіть фруктів. Такі нестандартні інгредієнти можуть створити справжні кулінарні шедеври, які здивують ваших гостей.
Нарубуємо ножем якомога менші зубчики часнику, /p>

Висипаємо часник до перепілок і дуже ретельно, рукою, натираємо перепілок олією і часником, /p>

Ще разок (за бажанням) посипаємо перепелів чорним меленим перцем, і залишаємо їх у такому вигляді хвилин на 15-20 насититися ароматом перцю і часнику./p>

У сковороду наливаємо трохи олії, /p>

І коли рослинна олія нагріється, додаємо до неї столову ложку вершкового масла, /p>

Хвилин 7 обсмажуємо тушки перепелів з одного боку, /p>

Потім перевертаємо, і смажимо перепелів з іншого боку, /p>

А потім, ще разок перевертаємо наших перепелів, /p>

… І ще разок обсмажуємо інший бік птиці. Перепілки наприкінці смаження повинні мати гарну запечену скоринку, щойно перепілки просмажаться до потрібного стану, вогонь потрібно прибрати (я з 9 поставив на 4)./p>

Чистимо ріпчасту цибулю і нарізаємо її півкільцями, /p>

Пересипаємо цибулею обсмажених перепелів, /p>

Закриваємо кришкою, і тушкуємо перепелів під кришкою хвилин 15-20, /p>

Після чого, можна вважати що наша страва з перепелів повністю готова, /p>

Перепілки смажені ось до такого красивого запеченого стану, як показано на фото, подаються разом із цибулею, /p>

І консервованим зеленим горошком. смачного, і удачі в приготуванні ваших перепелів!