Фаршировані каннеллоні в мультиварці
Каннеллоні — це різновид макаронів довжиною близько 10 см і діаметром 2-3 см. Такі розміри не випадкові: ці макарони придумані спеціально для того, щоб легко можна було їх фарширувати. Ось і я приготувала каннеллоні з фаршем у мультиварці.
Фаршировані каннеллоні можна приготувати з найрізноманітнішими начинками. Найчастіше їх наповнюють сиром, шпинатом та іншою зеленню, овочами, грибами. Але, безумовно, на першому місці за популярністю — каннеллоні з м'ясним фаршем, рецепт приготування яких у мультиварці я і пропоную вашій увазі.
Класичний рецепт приготування каннеллоні передбачає їхнє тушкування або запікання в соусі (найчастіше використовують класичний томатний або бешамель). Але можна піти й простішим шляхом і приготувати каннеллоні, протушкувавши їх із додаванням води. Саме так я цього разу і вчинила.
Рецепт фаршированих каннеллоні в мультиварці.
Що необхідно для приготування фаршированих каннеллоні:
- каннеллоні 8-9 штук
- 250-300 грамів фарш
Як приготувати каннеллоні з фаршем у мультиварці:
Підготуємо фарш і нафаршируємо ним каннеллоні.
Складаємо фаршировані каннеллоні в мультиварку.
Заливаємо водою або соусом, щоб приховало.
Я готувала в режимі «тушкування» 60 хвилин. Це був мій експеримент. Макарони трохи розварилися, тож час потрібно зменшувати хвилин до 40.
Але все одно каннеллоні з фаршем у мультиварці вийшли чудові!