
Тушкована капуста з м’ясом у мультиварці — смачна і цілком дієтична страва. А в мультиварці вона виходить ще дуже м’якою та ніжною.
Таку страву можна подавати на вечерю або на обід.
Інгредієнти
— пів качана капусти
— одна морква
— цибуля — одна головка
— пів кіло м’яса (свинини)
— помідори — три штуки
— сіль із приправами
— соняшникова олія — 1-2 ст л.
— вода — одна мульти склянка
Як приготувати тушковану капусту в мультиварці
Натерти моркву на великій тертці.

Нашаткувати ріпчасту цибулю.

Нашаткувати капусту.

Хочете здивувати рідних смачними млинцями з грибами? Завітайте на https://ktosnami.icu/mlinci-z-gribami.html, де вас чекає простий рецепт, який підійде навіть для початківців у кулінарії.
Нарізати м’ясо на шматочки.

Наливаємо в каструльку одну-дві столові ложки рослинної олії і робимо засмажку з м’яса на режимі «випічка» протягом 25 хвилин.

Додаємо цибулю з морквою і обсмажуємо ще десять хвилин.

Очистимо помідори від шкірки, опустивши їх ненадовго в окріп, а потім у холодну воду.

У каструльку додаємо капусту з помідорами та спеціями. Наливаємо одну мультисклянку води та перемішуємо.

Вмикаємо режим «тушкування» на 60 хв.

Тушкована капуста в мультиварці готова! Подаємо до столу!
